Arlanda airport!

Sitter på Arlanda sky city och väntar på tåget hem till Gävle och Sandviken. Det har varit en fantastisk helg i Haparanda med nya bekantskaper men som vanligt ska det bli skönt att komma hem.

När jag sitter här och väntar så går mina tankar ett år tillbaka i tiden. Jag och syrrorna till Turkiet för en veckas solsemester….o vad jag önskar att vi vore på väg igen. Det var en fantastisk vecka där vi vuxna syrror fick rå om varandra en hel vecka utan att något annat pockade på. Vi har alla ett bestående minne efter resan….

20120513-202726.jpg

Ja just det vi tatuerade oss, tre hjärtan, tre systrar!

Vi klev upp kl 07.00 varje dag för att ta en löprunda på stranden innan det blev för varmt, därefter väntade en god frukost och därefter några till träningspass vid poolen innan lunch. När lunchen serverades var vi väl förtjänta att ta dagens första öl….oj vad den var god. På eftermiddagarna slappade vi bara.
Vi bodde på ett allinclusive hotell, femstjärningt med bra utbud av det mesta och personalen var fantastisk. Det är lite åldersskillnad på oss systrar, jag är äldst, född -60 sen kom-64:an och en -72:a. Vi bor inte så nära varandra, närmare bestämt väldigt långt ifrån varandra så vi hade mycket att prata om under veckan. Vi pratade om både det som gjorde ont och gott och jag tror att vi alla tre tyckte att det var välbehövligt och skönt. Vi åt fantastisk mat, fick behandlingar, badade hammambad, drack vin och skrattade och fällde en tår.

Jag sitter här på Arlanda och drömmer mig ett år tillbaka…..saknar syrrorna och jag hoppas att vi reser tillsammans snart igen.

Ingrid

Share

En kommentarer till “Arlanda airport!”

  1. Ulrika skriver :

    Jag längtar tills vi kan resa igen 🙂 och jag saknar er!!!

Skriv en kommentar