Att skriva! 

Onsdag=Ingrids skrivdag!

Jag skriver på min historia som politiker. Drygt femton år i de folkvaldas tjänst. Upp och nedgång som nästan slutade i en för tidig död. Tack och lov överlevde jag och nu kan jag skriva om min upplevelse.

Jag har skrivit på min berättelse under några år. Det går så himla trögt nu på slutet, de sista åren, de som gör mest ont, är så svår att skriva om.

Så jag tar alla chanser att fly för att skjuta upp. Men jag ska ta mig imål, ett råmanus skall i allafall lämnas till eftervärlden.  Idag skrev jag om år 2004, vilket var ett riktigt skitår, om än med några fina stunder, ja till och med fina minnen för livet. Jag gifte mig 2004 och det är bland få saker/minnen placerad i den vågskål som tyvärr inte väger upp allt det trista som hände.

Men nog om det! Jag blev vald till suppleant vid kvällens årsmöte för ABF Gästrikland. Jag är så stolt över det uppdraget. Folkbildning är kunskap och kunskap är makt. För att nå demokrati och självständiga människor fordras kunskap. Det samhälle vi idag ser är summan av våra sammanlagda kunskaper!

Sååå det finns en del att göra för suppleanter och ordinarie i styrelser och föreningar landet runt!

//Ingrid

Share

Skriv en kommentar