När blir något klart?

Idag är en dag med få saker på agendan. Det är en dag med en massa saker, små saker, ärenden, mailanden och, ja, helt enkelt skrivbordsgrejerdag! Det finns bara ett problem, jag måste ta mig till skrivbordet. Jag vet att när jag väl är där, så är alla små måsten snart ett minne blott och jag kan fortsätta med mitt liv!

Just det! Vad är egentligen den där tanken med ”bara jag gjort färdigt detta så kan jag…” Ja! Vad är det jag kan? Blir någonsin något riktigt färdigt? Jovisst! Själva livet blir färdigt en dag, vilken vet vi inte, men det blir det, jag vet det och du vet det! Så varför detta tänkande ”bara jag gjort…osv…”  Så kära du, säger jag till mig själv ”gört”!

Så nu gör jag slag i saken och gör saker i själva livet som jag faktiskt lever här och nu!

Att göra denna kalla aprildag:

  1. Meditera i tio hela långa minuter 
  2. Prokastinera i en timme
  3. De små sakerna vid datorn
  4. Besöka socialförvaltningen med min klient.
  5. Springa med Britts härliga gäng i Högbos vackra omgivningar.
  6. Hämta maken och några till som kommer med tåg från Göteborg där de varit ombud på sossarnas partikongress.

Låter som en helt ok dag att ta tag i🤣

//Ingrid

Share

Skriv en kommentar