Navelpearcing och politik!

Min belöning efter 70 cyklade mil under en vecka sommaren 2016, en navelpearcing plockades idag ur min navel. Sen i oktober har mitt immunförsvar försökt göra sig kvitt den främmande staven i min navel. Jag har kämpat som tusan för att få eländet att läka!

Jag tycker att det är snyggt med en navelpearcing, det står jag för. Men som sagt nu är den ett minne blott och det enda som finns kvar är en ful liten blåsa och ett fult blått märke. Så kan det bli när man vill smycka sig!

Politiken idag har bland annat bestått av en diskussion huruvida vi kommunmedborgare kan hantera kommunalt, fritt wi-fi!? Är vi tillräckligt kunniga för att klara av att surfa i det öppna digitala nätet? 

Jag undrar ibland om alla kan/ska och bör  ha rösträtt? Kanske de som gör hål på kroppen skulle fråntas sin rätt att rösta!

//Ingrid

Share

Skriv en kommentar