Regn o rusk!

Funktionell träning på jernvallens multicenter startade min dag. Så otroligt härligt att få/kunna röra sig igen efter månader av dålig hälsa. Jag hade nästan givit upp om mig själv och träning, men nu känns det som om kroppen avhyst de ilvilliga bakterierna.

Annars har dagen bestått av regn och rusk och en massa tråkigt partitjafs. Jag frågar mig själv varför jag ger mig in i politiken igen,  hittills har det tagit mer energi av mig än vad som givits.
Springer man inte i vinnarhålet är man chanslös och det där med att ”alla ska med” känns som en skröna.
Men eftersom jag nu gett mig in i leken så får jag väl laga efter läge!  Jag tror på förändring, på människan och jag vill bara med och påverka samhället, både för egen del men oxå för kommande generationer.

En cach blev det oxå idag, en ”myst” som det kallas:) Caching ger mer energi än det tar!

Ingrid

Share

Skriv en kommentar