Regn, vila och lite annat!

Träffade en gammal klasskamrat igårkväll,  klockan blev ett på natten innan jag cyklade hem. Han och hans sambo bjöd på många minnen och goda skratt.
Därför har min sjunde dag här i mitt barndomshem  bestått mest av vila.
Det är ganska skönt att vara ensam här uppe i Jämtland. Det där med att komma ikapp sig själv, har jag gett upp med. Jag kommer aldrig ikapp med mig själv, vet egentligen inte vem denna människa är och vart jag är på väg, bråttom i livet tycks jag i allafall ha. Men att vara just här, hos pappa ger mig ”paus” i livet. Känslan av att både vara vuxen men ändå barn, att släppa min vuxenvärld för några dagar för att bara vara just jag, det är en känsla jag gillar.

Regnet var gett syre åt människor och natur idag, en vilodag från den heta solen, har sommaren varit nu? Jag älskar denna årstid, varför går den fortare och fortare  varje år? Jag har så förtvivlat mycket jag vill göra. Se saker, uppleva, träffa människor från förr och nu.

Jag ligger här, i den lilla kammaren med de gröna tapeterna, en dag till har passerat. Imon väntar en ny dag, redan planerad och fylld till bredden. Springer jag, eller lever jag faktiskt det liv jag vill leva?

image

Laleh var på ”allsång på skansen” Vilken härlig människa hon är och vilken glädje hon sprider med sitt sätt att vara!

//Ingrid

Share

Skriv en kommentar