Stugan

Nu är vi äntligen ute på vår ö igen,vårt härliga Hackholmen. Vi kom ut i går, det låg lite is kvar vid vår brygga men det var inga problem att lägga till. I går kväll käkade vi ärtsoppa och punch tillsammans med goda vänner efter en härlig bastu samt ett första dopp i ett iskallt storsjön. Kvällen blev sen och jag och katten tusse sov länge i morse. Tusse är ute på ön för första gången och han stortrivs här ute. Det Tusse inte vet, är att han ska kastreras i dag, en av våra goda vänner är veterinär och han har lovat att fixa det under ordnade former idag.

Pelle vår stora katt är fortfarande försvunnen och jag är orolig att det hänt honom någo,t alternativt har han blivit instängd i något garage eller förråd. Jag hoppas att han har kommit tillrätta i morgon när vi kommer hem från ön. Pelle älskar att vara här ute och det är ledsamt att han inte fick vara med oss på första turen hit ut.

Det här är vår utsikt från storstugan, storsjön och vår härliga bastu. Vi tillbringar många soliga timmar nere på bastualtanen sommartid samt många härliga bastubad, detta är nog det härligaste stället på vår tomt.

I dag har jag och yngsta dottern krattat löv hela dagen, kroppen värker men det blev snyggt och vi är nöjda. Snart väntar grillning samt invigning av veterinärens nya bastu. Vi trodde inte att invigningen skulle bli av på grund av att hans nya pump hade frusit i vinter men han åkte snabbt och köpte en ny. Här ska det bastas:-)

Jag fick idag ett meddelande från min bror via facebook, han undrade om jag slutat att blogga. Nej det har jag inte men det är svårt att få till det varje dag, det är så mycket man ska hinna med. Solen skiner ute och nu ska jag slå igen datorn och gå ut och njuta av att äntligen, äntligen är snart sommaren här. Jag ser fram mot midsommar då mina syskon kommer hit.

/Ingrid

Share

En kommentarer till “Stugan”

  1. Maria i Backen skriver :

    jag gläds med er,vilken känsla det är när allt stämmer

Skriv en kommentar